Ποδόσφαιρο

Οριστικά στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι!

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 20:55

Η μεταγραφή του καλοκαιριού είναι και επίσημα γεγονός, με την Μπαρτσελόνα να ρίχνει... βόμβα αποκτώντας τον.. φονιά Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Οριστικά στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι!

Μπάγερν και Μπαρτσελόνα τα βρήκαν σε όλα με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ και έτσι ο «Λέβα» θα είναι κάτοικος Καταλωνίας έως το 2026, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι κλειστό τετραετές ή 3+1 χρόνια.

Ο Λέβα φεύγει από την Μπάγερν με 10 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Γερμανίας, καθώς και το Champions League της σεζόν 2019-20. Εξωγήινες, ωστόσο, είναι οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Ο Πολωνός σταρ παραβίασε 447 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 562 εμφανίσεις με τα χρώματα των Μπάγερν και Ντόρτμουντ!

Το deal κλείστηκε στα 45 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα φτάσει τα 50 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία μάλιστα υποστηρίζουν πως η παρουσίαση του προσεχώς 34χρονου φορ μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και μέσα στο επόμενο τριήμερο μπροστά στο… ανυπόμονο κοινό των Καταλανών στο «Καμπ Νόου», προτού ο Λεβαντόφσκι αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο 33χρονος Πολωνός φορ αποχωρεί από την Μπάγερν, έπειτα από 8 χρόνια, διάστημα κατά το οποίο κατέκτησε 19 τίτλους, βάζοντας 344 γκολ σε 375 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr