Ποδόσφαιρο

Η Σιόν θέλει τον Μπαλοτέλι!

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 10:48

Η Ελβετική Σιόν έβαλε στο στόχαστρο τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο οποίος αγωνίζεται μέχρι στιγμής στην Ντέμιρσπορ από την Τουρκία. 

Η Σιόν θέλει τον Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ένας παίκτης, όπου στο παρελθόν πραγματοποιήσει πολύ κακές εμφανίσεις σε πολλές Ευρωπαικές ομάδες. Ωστόσο στην Τούρκικη ομάδα της Ντέμιρσπορ, βρήκε ξανά μετά από χρόνια τον πολύ καλό του εαυτό, καθώς βοήθησε με τα τρομερά κατορθώματα του και τα γκολ, ο σύλλογος να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Μάλιστα ο Ιταλός σούπερ σταρ αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο της Τούρκικης ομάδας, αφού για πρώτη φορά βλέπουν έναν τόσο μεγάλο και τρομερό ποδοσφαιριστή στο σύλλογο τους.

Πλέον με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, ο Μπαλοτέλι οφείλει να σκεφτεί σοβαρά εάν παραμείνει στη συγκεκριμένη ομάδα, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει μέχρι και το Καλοκαίρι του 2024.

Η εάν αποφασίσει να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σύλλογο. Μάλιστα εάν συμβεί το δεύτερο και φύγει, τότε πολλές ομάδες τον έχουν ψηλά στην λίστα τους, όπως είναι η Βαλένθια του Γκατούζο, η ακόμη και η Σιόν από την Ελβετία.

Τις προσεχείς μέρες θα φανεί εάν, ο Ιταλός επιθετικός θα παραμείνει στην Ντέμιρσπορ, η πάρει την μεγάλη απόφαση και αποχωρήσει από την Τουρκία για λογαριασμό για κάποια άλλη ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.