Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Κάλεντ Νάρει!

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 11:20

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον Κάλεντ Νάρει, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Κάλεντ Νάρει!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ζοζέ Μπότο, έβαλαν από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν τον πολύ καλό και φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή για τα εξτρέμ, τον Κάλεντ Νάρει.

Ωστόσο εξ αρχής ο Ζοζέ Μπότο τα βρήκε κατευθείαν με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο στη συνέχεια το μεγάλο αγκάθι ήταν η ομάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Καθώς οι άνθρωποι της Γερμανικής ομάδας, ήθελαν από τους Ασπρόμαυρους το ποσό των 2.000.000 ευρώ, ενώ οι Θεσσαλονικείς έδιναν μέχρι και 1.500.000 ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα των δύο πλευρών, ήταν πολύ κοντά σε ναυάγιο. Όμως μία η θέληση των ανθρώπων των Ασπρόμαυρων για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να το φέρουν στην Τούμπα, καθώς πίστευαν στις δυνατότητες του. Ενώ και επιθυμία του Νάρει να αγωνισθεί σε μία ομάδα με μεγαλύτερους στόχους.

Έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι τους Δικέφαλου του Βορρά να δίνουν το ποσό των 1.400.000 ευρώ στους Γερμανούς. Και ο Κάλεντ Νάρει να γίνει επισήμως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.