Ποδόσφαιρο

Αρτέτα: «Ο Ζεσούς δημιουργεί χάος»

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 12:44

Πολύ ικανοποιημένος είναι ο τεχνικός της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα από την προσθήκη του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο ρόστερ.

Αρτέτα: «Ο Ζεσούς δημιουργεί χάος»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είπε ότι η ικανότητα του Γκάμπριελ Ζεσούς να δημιουργεί «χάος» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται, αφού ο Βραζιλιάνος συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην περίοδο της προετοιμασίας στη νίκη με 2-0 επί της Έβερτον στη Βαλτιμόρη, το Σάββατο (16/07).

Ο Ζεσούς άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό, μετά από ένα κόρνερ που τον βρήκε αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι, όπου πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τζόρνταν Πίκφορντ και την έστειλε στον... ουρανό των διχτύων του γκολκίπερ των «εφοπλιστών», ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα των Λονδρέζων στγην επανάληψη από τον Μπουκάγιο Σάκα.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας εναντίον της Νυρεμβέργης νωρίτερα αυτό το μήνα, υπέγραψε για 45 εκατ. λίρες (53.33 εκατ. δολάρια) στους «κανονιέρηδες», προερχόμενος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Δημιουργεί χάος, δημιουργεί αβεβαιότητα και είναι πάντα... στην πλάτη των αντιπάλων», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη επί της Έβερτον και συνέχισε:

«Είναι μία πραγματική απειλή και αυτό χρειαζόμαστε. Είναι πολύ ευέλικτος, αλλά προφανώς, ο τρόπος με τον οποίο θα θέλαμε να τον εξελίξουμε, είναι σε αυτή τη θέση (νούμερο εννέα).

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει επίσης την Τσέλσι και την ομάδα του MLS, Ορλάντο Σίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία της με την πρόβα-τζενεράλε απέναντι στη Σεβίλλη στο Λονδίνο, στις 30 Ιουλίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr