Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Φράνσον [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 19:24

Ο Σουηδός μέσος ταξίδεψε την Κυριακή για την Ολλανδία και από τη Δευτέρα θα μπει στις προπονήσεις.

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Φράνσον [vid]

Ένα ακόμα νέο πρόσωπο προστέθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ, η οποία συνεχίζεται στο Άλκμααρ της Ολλανδίας. Διότι την Κυριακή ενσωματώθηκε στην αποστολή ο Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο Σουηδός στην Ολλανδία

Ο Αλεξάντερ Φράνσον δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, από την πρώτη ημέρα. Αντίθετα, είχε παραμείνει στην Αθήνα για λόγους υγείας. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον νεαρό Κορνέζο, ο οποίος όμως ενσωματώθηκε στην αποστολή προ λίγων ημερών. Ωστόσο, σήμερα ήταν η σειρά του Σουηδού μέσου να κάνει το ταξίδι από την Ελλάδα με προορισμό το Άλκμααρ, στην Ολλανδία. Ταξίδεψε την Κυριακή και ήδη βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Ένωσης.

Ο Αλμέιδα θα τον τσεκάρει

Από αύριο Δευτέρα ο Αλεξάντερ Φράνσον θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Βεβαίως, το όνομά του έχει ακουστεί για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Εντούτοις, επειδή ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από το Ισραήλ, ο Ματίας Αλμέιδα θα τον τσεκάρει. Ο Σουηδός θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία. Επίσης, με δεδομένο ότι την περασμένη σεζόν ο Φράνσον δεν πήρε ευκαιρίες, ο Αργεντικός τεχνικός είναι διατεθειμένος να του τις δώσει. Οπότε, ο Σουηδός θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξει αν και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.