Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Αραβικό ενδιαφέρον για τον Τικίνιο [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 20:21

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη Σαουδική Αραβία, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι στο στόχαστρο της Αλ Φαγιά.

Ολυμπιακός: Αραβικό ενδιαφέρον για τον Τικίνιο [vid]

Τα προηγούμενα 24ωρα το όνομα του Τικίνιο «έπαιζε» στη Βραζιλία. Καθώς υπήρχε το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο. Πλέον ακούγεται έντονα στη Σαουδική Αραβία. Με την Αλ Φαγιά να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ.

Έντονο ενδιαφέρον για Τικίνιο

Όχι μόνο ενδιαφέρον, αλλά επαφές και συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αλ Φαγιά αποκαλύπτουν τα σαουδαραβικά ΜΜΕ. Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο φέρεται να «πάγωσε», λόγω των υψηλών απαιτήσεων των «ερυθρολεύκων» για να παραχωρήσουν τον Τικίνιο, πλέον υπάρχει από αλλού. Εν προκειμένω από τη Σαουδική Αραβία. Ειδικότερα από την Αλ Φαγιά.

Έχει πέραση στην Αραβία

Η συγκεκριμένη ομάδα ψάχνει για επιθετικό και ο φορ του Ολυμπιακού ταιριάζει ιδανικά. Οι Σαουδάραβες αναφέρουν, μάλιστα, πώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει κάνει την κρούση της προς τους πρωταθλητές Ελλάδας. Με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη. Εν τω μεταξύ, δεν είναι αυτή η μοναδική αραβική ομάδα που «τσεκάρει» τον Βραζιλιάνο επιθετικό του Ολυμπιακού. Διότι το όνομά του ακούγεται αρκετά, στην αραβική χερσόνησο, τα τελευταία 24ωρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.