Ποδόσφαιρο

Η Μπριζ κατέκτησε το βελγικό Σούπερ Καπ [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 20:54

Με το γκολ του Αντρέας Σκοβ Όλσεν στο 39' νίκησε 1-0 την Γάνδη και κατέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο για 17η φορά στην ιστορία της.

Η Μπριζ κατέκτησε το βελγικό Σούπερ Καπ [vid]

Μια ακόμα κούπα για την Μπριζ. Η πρωταθλήτρια Βελγίου για δεύτερη σερί χρονιά και συνολικά 17η στην ιστορία της, κατέκτησε το Σούπερ Καπ στη χώρα της. Στο σημερινό τελικό επικράτησε 1-0 της Γάνδης και διατήρησε τα σκήπτρα της.

Καλύτερη η Μπριζ

Η πρωταθλήτρια Βελγίου ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς. Στο 8' απείλησε με τον Βόρμερ, αλλά ο Ρεφ απέκρουσε. Στο 18' οι παίκτες της Μπριζ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Με το ματς να «ανάβει» για τα καλά στο διάστημα 35'-40'! Στο 37' ο Τισουντάλι της Γάνδης σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Δύο λεπτά αργότερα, στο 39', ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν πήρε την μπάλα, δεξιά έξω από την περιοχή. Συνέκλινε, έκανε το διαγώνιο σουτ και σκόραρε για το 1-0 της Μπριζ. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος.

Ζήτημα διαχείρισης

Στο δεύτερο 45λεπτο η Γάνδη θέλησε να ανεβάσει στροφές. Το ματς έγινε πιο δυναμικό και ο ρέφερι άρχισε να μοιράζει κάρτες. Η Γάνδη αναζητούσε τον τρόπο για να φτιάξει φάσεις, να απειλήσει. Ωστόσο, η Μπριζ είχε σωστή αμυντική τακτική. Με αποτέλεσμα να μην απειληθεί ουσιαστικά η εστία του Μινιολέ. Κάποια σουτ των παικτών της Γάνδης, δεν τον απείλησαν με τρόπο που να έχει θέματα! Αρκετές στατικές φάσεις για την Γάνδη, πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό το 1-0 από το 39' διατηρήθηκε, έτσι, ως το φινάλε. Με την Κλαμπ Μπριζ να φτάνει στον τίτλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr