Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Παραμένει «κιτρινόμαυρος» ο Άμραμπατ [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 21:28

Τη φανέλα της Ένωσης και τη νέα σεζόν θα φορά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, καθώς βρέθηκε λύση στο προσωπικό θέμα που αντιμετώπιζε.

ΑΕΚ: Παραμένει «κιτρινόμαυρος» ο Άμραμπατ [vid]

Ένα από τα πιο σημαντικά ανοικτά «μέτωπα» που είχαν στην ΑΕΚ φαίνεται πώς έχει κλείσει. Ο λόγος για την υπόθεση του Νόρντιν Άμραμπατ. Όλα δείχνουν πώς έχει θετική έκβαση για την Ένωση.

Βρέθηκε λύση…

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν είχε ενταχθεί στην αποστολή, η οποία βρίσκονταν στην Ολλανδία. Ωστόσο από το απόγευμα της Κυριακής είναι κανονικά στο Άλκμααρ. Ο ίδιος είχε ταξιδέψει με ειδική άδεια στη Ολλανδία, αλλά απείχε από την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων». Με στόχο να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Την Κυριακή υπήρξε συζήτηση η οποία είχε θετική εξέλιξη. Με τον Άμραμπατ να ταξιδεύει κανονικά για τον Άλκμααρ και την Κυριακή το βράδυ να φτάνει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Τον θέλει ο Αλμέιδα

Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε συνομιλήσει με τον Μαροκινό επιθετικό. Του είχε εκφράσει τη διάθεσή του να συνεργαστούν. Μάλιστα, του είχε αναλύσει και τις σκέψεις του για τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσει. Επιπλέον, ο 35χρονος είχε διάθεση να βρεθεί λύση και να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Αν και όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν πολλά. Όπως το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, για την απόκτησή του. Όμως, τα «εμπόδια» ξεπεράστηκαν και ο παίκτης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία. Από τη Δευτέρα, επιπλέον, θα ξεκινήσει να συμμετέχει και στις προπονήσεις της Ένωσης, με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.