Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 21:54

Οι Ισραηλινοί έκαναν γνωστό πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό [vid]

Την προσεχή Τετάρτη ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Χάιφα, με αντίπαλο την Μακάμπι, στο πρώτο ματς για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Το στάδιο «Sammy Ofer» θα είναι κατάμεστο.

Ανακοινώθηκε το sold out

Όπως έκανε γνωστό η πρωταθλήτρια Ισραήλ, το γήπεδό της την Τετάρτη θα είναι κατάμεστο. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Τα περίπου 30.000 «μαγικά χαρτάκια» για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, έχουν ήδη βρει κάτοχο. Με την ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ να ποντάρει στον δωδέκατο παίκτη, στο ματς που θα δώσει στην έδρα της, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός θα έχει κόσμο

Οι οπαδοί του Θρύλου θα είναι και εκεί. Στο «Sammy Ofer», το βράδυ της Τετάρτης. Όμως, θα είναι λιγότεροι από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Κι αυτό διότι λόγω καλοκαιριού, δεν υπήρχαν θέσεις κενές στις πτήσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ. Με αποτέλεσμα, αρκετοί να μην μπορούν να ταξιδέψουν για το Τελ Αβίβ και εν συνεχεία, οδικώς για τη Χάιφα. Η Μακάμπι είχε επικοινωνία με την UEFA και έτσι διέθεσε τα έξτρα εισιτήρια που δεν θα αξιοποιήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν βρήκαν τρόπο για να μεταβούν στο Ισραήλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.