Ποδόσφαιρο

Σε ανοικτή... γραμμή Ρόμα και Ντιμπάλα [vid]

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 22:41

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των «τζιαλορόσι» και όλα εξαρτώνται από εκείνον.

Σε ανοικτή... γραμμή Ρόμα και Ντιμπάλα [vid]

Πρόταση από τη Ρόμα για συμβόλαιο συνεργασίας έχει ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός συναντήθηκε με τους «τζιαλορόσι» την Κυριακή, του κατέθεσαν την πρότασή τους και πλέον, εκείνος αποφασίζει.

Η πρόταση της Ρόμα

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Ιταλία, η συνάντηση που έγινε ανάμεσα στους Ρωμαίους και τον Πάουλο Ντιμπάλα, ήταν μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Με το οικονομικό σκέλος να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι νικητές του Conference League κατέθεσαν πρόταση στον Αργεντινό για συμβόλαιο ως το 2026, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει απαντήσει στην ομάδα της «αιώνιας πόλης» πώς θέλει το λιγότερο 6 εκατομμύρια το χρόνο. Κάτι που σημαίνει πώς υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ακόμη. Η Ίντερ πάντα παραμένει μέσα στο παιχνίδι, αλλά οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πώς ο Ντιμπάλα σκέφτεται αρκετά την πρόταση της Ρόμα.

Ο ρόλος του Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μαζί με τον Τιάγκο Πίντο, ωστόσο, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν τον Αργεντινό. Ώστε να πει το ναι στη Ρόμα και να γίνει κάτοικος της «αιώνιας πόλης». Μια υπόθεση που έχει αρκετές δυσκολίες, αλλά υπάρχει η αίσθηση στην Ιταλία ότι μπορεί να κλείσει άμεσα, και θετικά, για τους «τζιαλορόσι» που θέλουν πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr