Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος πέτυχε φιλική νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 22:59

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης της Νίκαιας, στον Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Βόλος πέτυχε φιλική νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Βόλος και Ιωνικός αναμετρήθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν εκείνη που επικράτησε 2-1. Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες, τρία γκολ και καλό θέαμα για την εποχή. Επίσης, ματς με ένταση, δύναμη και πολλές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Βόλου ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 16'. Με το τέρμα του Εσκοβάλ. Με αυτό το σκορ έληξε και το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, ξανά γρήγορο γκολ για τους Θεσσαλούς. Στο 50' ήταν η σειρά του Σταμένκοβιτς να σκοράρει και να διαμορφώσει το 2-0. Εντούτοις, αυτή τη φορά η ομάδα της Νίκαιας αντέδρασε. Ειδικότερα έξι λεπτά αργότερα. Στο 56' ο Μάντζης ήταν εκεί που βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 2-1.

Μετά το γκολ ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός. Αν και η ομάδα του Ιωνικού είχε ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια. Όμως, αυτό δεν συνέβη και ο Βόλος διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη.

Βόλος: Παπαδόπουλος (46' Κλέιμαν), Τάχατος (76' Τριανταφύλλου), Σιέλης, Εσκομπάλ, Οικονομόπουλος (39' Ίννος) Τσοκάνης (76' Λούνα), Μπαριέντος (76' Μεσκίδα), Μεσκίδα (46' Τσέλιος), Πάολο Φερνάντες (46' Ντέλετιτς), Βίκτορ Φερνάντες (46' Παπαθανασίου), Βαν Φέερτ (46' Σταμένκοβιτς)

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Κοκκίνης, Μασάς, Οφόσου, Μάντζης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χριστοδουλής, Ν. Ιωαννίδης, Χ. Ιωαννίδης. Εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Μεντόσα, Ρομαό, Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Περλέσι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr