Ποδόσφαιρο

Η Φούλαμ βρίσκεται μία ανάσα από τον Μπαμπού!

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 19:00

Η Φούλαμ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαμπού, ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται από στην Γερμανική Βόλφσμπουργκ. 

Η Φούλαμ βρίσκεται μία ανάσα από τον Μπαμπού!

Οι άνθρωποι της Φούλαμ την φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και μετά την εύκολη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Premier League. Θέλουν τώρα σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία, να φτιάξουν μία ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες, με αποτέλεσμα να έχουν μία πολύ εύκολη παραμονή και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή πορεία.

Έτσι μετά τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου με τους Αντρέας Περέιρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και του Παλίνια από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πλέον είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του πολύ καλού ποδοσφαιριστή Μπαμπού, ο οποίος αγωνίζεται στην Γερμανική Βόλφσμπουργκ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι από το 2019 στο ρόστερ των Λύκων, όπου σε αυτά τα τρία τελευταία χρόνια πρόσφερε τα πάντα και έδωσε πολλές βοήθειες, ώστε η ομάδα να φτάσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Έτσι οι άνθρωποι της Φούλαμ, τον έχουν στο στόχαστρο το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αφού ο Μάρκο Σίλβα τον θέλει πολύ, αφού πιστεύει πολύ σε αυτό το ποδοσφαιριστή, όπου με τις ικανότητες του μπορεί να βοηθήσει στο στόχο της παραμονής.

Για αυτό το λόγο οι Γερμανοί είναι διατεθημένοι να τον παραχωρήσουν σε ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ. Έτσι οι διοικούντες του Αγγλικού συλλόγου μπορεί να τα δώσει αυτά τα λεφτά, με αποτέλεσμα ο Μπαμπού να γίνει επισήμως παίκτης της Φούλαμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr