Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Deal με την Μακάμπι Χάιφα για τον Πλάνιτς σύμφωνα με τους Σέρβους [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 19:28

Η «zurnal.rs» αναφέρει πώς οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 1,3 εκατ. ευρώ για τον Σέρβο αμυντικό. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά τα ματς των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ: Deal με την Μακάμπι Χάιφα για τον Πλάνιτς σύμφωνα με τους Σέρβους [vid]

Δεδομένο θεωρούν οι Σέρβοι το deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μακάμπι Χάιφα, για τη μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς. Το σερβικό Μέσο «zurnal.rs» αναφέρει πώς οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα… χέρια για τον Σέρβο στόπερ. Μάλιστα, παραθέτουν και τους οικονομικούς όρους για την μετακίνηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού από το Ισραήλ στην Ελλάδα.

Οι όροι της συμφωνίας

Το ρεπορτάζ αναφέρει πώς οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή 500.000€ λιγότερα από τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, βάσει όσων περιλαμβάνει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Επίσης, υπάρχουν έξτρα πληροφορίες για την μεταγραφική αυτή υπόθεση. Ο Πλάνιτς θα αποχωρήσει από την Μακάμπι Χάιφα μετά τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι στις 27 Ιουλίου.

Το ρεπορτάζ της Zurnal

Το σερβικό δημοσίευμα τονίζει: «Ο Πλάνιτς θα αφήσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα, μέχρι το τέλος του μήνα. Για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ προσέφερε στο σύλλογο της Χάιφα αποζημίωση της τάξης του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, στον Πλάνιτς ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Η Μακάμπι έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΑΕΚ. Με την προϋπόθεση ο Πλάνιτς να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League».

Ο αντί-Πλάνιτς στη Μακάμπι Χάιφα

Επίσης, οι Σέρβοι έχουν κι άλλο ρεπορτάζ. Διότι αναφέρουν και τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς. Το ρεπορτάζ σημειώνει, ακόμη, πώς «Τα ισραηλινά ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι η Μακάμπι είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Πλάνιτς. Στη Χάιφα θα πάει ο Νέναντ Τσβέτκοβιτς, ο στόπερ της Άσντοντ».

  • Η πλευρά της ΑΕΚ, πάντως, διέψευσε το θέμα. Πώς υπάρχει δηλαδή συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.