Ποδόσφαιρο

Η Φουενλαμπράδα ανακοίνωσε τον δικό της Ζιντάν [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 19:53

Η ισπανική ομάδα της 3ης κατηγορίας έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο μέσο, γιό του Ζινεντίν.

Η Φουενλαμπράδα ανακοίνωσε τον δικό της Ζιντάν [vid]

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Έντσο Ζιντάν έγινε γνωστός. Είναι η Φουενλαμπράδα. Η ισπανική ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 27χρονο μέσο.

Ο Έντσο επιμένει ισπανικά

Είναι χαρακτηριστικό πώς το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του, ο γιός του Ζινεντίν Ζιντάν το έχει περάσει στην Ισπανία. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε ως τη δεύτερη ομάδα. Από τους «μερένχες» αποχώρησε το 2017. Εν συνεχεία, βρέθηκες στην Αλαβές. Μικρό «διάλειμμα» από την ιβηρική χερσόνησο. Με τον Έντσο να πηγαίνει στην Λωζάνη. Κατόπιν επιστροφή εκεί. Φόρεσε τη φανέλα της Ράγιο Μαχαντοχόντα. Μετά Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην Άβες. Ακολούθως Ισπανία ξανά και ειδικότερα στην Αλμερία. Την περασμένη σεζόν γύρισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ροντέζ, ενώ τώρα σειρά έχει η Φουενλαμπράδα.

Μονοετές συμβόλαιο

Ο γιός του Ζινεντίν Ζιντάν υπέγραψε για ένα χρόνο στην Φουενλαμπράδα. Την έβδομη ομάδα που θα αγωνιστεί μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 27χρονος μέσος την περασμένη σεζόν είχε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Ροντέζ. Ωστόσο στο διάστημα αυτό δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ. Πλέον, μέσα από την ισπανική ομάδα αναζητά ένα restart. Μην ξεχνάμε πώς ο Έντσο Ζιντάν έχει και γαλλικό και ισπανικό διαβατήριο. Όπως και ο Ζινεντίν, έτσι και ο γιός του Έντσο χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Αν και δεν έχει το ίδιο ταλέντο με τον διάστημα πατέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr