Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Πρόταση 50 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη για τον Κουντέ [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 20:13

Οι «μπλε» συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις και έκανε κρούση στην ισπανική ομάδα για τον Γάλλο αμυντικό.

Τσέλσι: Πρόταση 50 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη για τον Κουντέ [vid]

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις της Τσέλσι. Οι «μπλε» έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις παικτών. Οι Λονδρέζοι κοιτάζουν και για την άμυνα. Το νέο όνομα που απασχολεί την ομάδα του Τούχελ είναι ο Ζουλ Κουντέ.

Πρόταση στη Σεβίλλη

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Αγγλία και Ισπανία, η Τσέλσι έκανε κρούση στη Σεβίλλη. Για τον Ζουλ Κουντέ. Με τους «μπλε» να προσφέρουν το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λονδίνου έχει στο ρόστερ της, στο κέντρο της άμυνας, τους Κουλιμπαλί και Τιάγκο Σίλβα. Αναζητά και άλλου παίκτη. Έκανε προσπάθεια να αποκτήσει από την Μάντσεστερ Σίτι τον Νέιθαν Ακέ. Αλλά οι «πολίτες» είχαν αυξημένες απαιτήσεις κι έτσι η Τσέλσι αναγκάστηκε να ρίξει αλλού το… βλέμμα της.

Η Τσέλσι περιμένει

Μετά την πρόταση από την Τσέλσι, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση των Ανδαλουσιάνων. Η ισπανική ομάδα είναι αυτή που πρέπει να αποφασίσει. Θα πει το ναι στην πρόταση των Λονδρέζων που ανέρχεται στα 50.000.000 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και έξτρα ποσά ως μπόνους επίτευξης στόχων; Πάντως, οι «μπλε» σε αυτή την υπόθεση δεν «παίζουν» μόνοι. Διότι στην Ισπανία υπάρχουν πολλά σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να επανέρχεται για τον Γάλλο αμυντικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr