Ποδόσφαιρο

Οι Σουηδοί βάζουν την ΑΕΚ στο «παιχνίδι» για Χίεν [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 20:42

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη σκανδιναβική χώρα, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση στην Τζουργκάρντεν για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Οι Σουηδοί βάζουν την ΑΕΚ στο «παιχνίδι» για Χίεν [vid]

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει τονίσει πώς η ΑΕΚ κοιτάζει τουλάχιστον για δύο κεντρικούς αμυντικούς. Ονόματα ακούγονται συνεχώς για την Ένωση. Όμως, δεν καταθέτουν οι «κιτρινόμαυροι» προτάσεις σε όλους. Ωστόσο σε έναν φέρονται να το έχουν κάνει. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στη Σουηδία σχετικά με τον στόπερ της Τζούργκαρντνεν, Ίσακ Χίεν.

Δημοσίευμα για πρόταση της ΑΕΚ

Η εφημερίδα «Expressen» στο ρεπορτάζ της τονίζει πώς η Ένωση κατέθεσε πρόταση στην Τζούργκαρντεν για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, Ίσακ Χίεν. Με το συμβόλαιο του παίκτη με τη σουηδική ομάδα να ολοκληρώνεται στα τέλη του 2023. Το σχετικό δημοσίευμα τονίζει πώς υπάρχει ανοικτή διαπραγμάτευση των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του παίκτη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο: «Μένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο, αλλά ο Χίεν είναι μία από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ γι' αυτό το καλοκαίρι, αν και υπάρχει ακόμη πιθανότητα αρκετοί σύλλογοι να υποβάλουν προσφορά για τον παίκτη».

Η Τζουργκάρντεν δεν το επιβεβαιώνει

Πάντως ο Αθλητικός Διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον, υποστήριξε πως δεν έχει υπάρξει συζήτηση με την ΑΕΚ: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χίεν. Δεν έχουμε κάνει διάλογο με την ΑΕΚ, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, δεν το κρύβω. Ο Ίσακ είχε μια φανταστική εξέλιξη, πολλοί σύλλογοι τον ακολουθούν, αλλά δεν έχουμε διαπραγματεύσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή. Έχουμε σημαντικά ματς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.