Ποδόσφαιρο

Ο Βαϊνάλντουμ έμεινε εκτός προετοιμασίας της Παρί [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 21:55

Ο Ολλανδός δεν ταξίδεψε μαζί με την ομάδα στην Ιαπωνία. Προτάθηκε σε Μίλαν και Ρόμα.

Ο Βαϊνάλντουμ έμεινε εκτός προετοιμασίας της Παρί [vid]

Το κεφάλαιο Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Διότι είναι ξεκάθαρο, πλέον, πώς ο Ολλανδός μέσος είναι εκτός πλάνων του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Δεν πήγε στην Ιαπωνία

Ο 31χρονος χαφ δεν ακολούθησε την αποστολή των πρωταθλητών Γαλλίας που ταξίδεψαν στην Ιαπωνία για περιοδεία και προετοιμασία. Ένα ακόμα δείγμα πώς δεν υπολογίζεται από τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Δεν ήταν στα πλάνα του Μαουρίσιο Ποσετίνο, αλλά ούτε και σε αυτά του νέου προπονητή της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας. Έτσι απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Βαϊνάλντουμ από τη στιγμή που πήγε στο Παρίσι δεν κατάφερε να βρει τη θέση του στην ομάδα.

Σκέψεις για Ιταλία

Την ίδια στιγμή στην Ιταλία το όνομα του Βαϊνάλντουμ «παίζει» αρκετά. Ο παίκτες έχει προταθεί τόσο στη Μίλαν όσο και στη Ρόμα. Με τις δύο ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του. Χωρίς, όμως, να έχει φανεί μέχρι τώρα αν κάποια από τις δύο θα κάνει την κίνησή για τον 31χρονο Ολλανδό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr