Ποδόσφαιρο

«Ψήνεται» ανταλλαγή Φαν ντε Μπέεκ με Μπενασέρ [vids]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 22:33

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτνε θέλει τον μέσο της Μίλαν και είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον Ολλανδό χαφ.

«Ψήνεται» ανταλλαγή Φαν ντε Μπέεκ με Μπενασέρ [vids]

Ισμαέλ Μπενασέρ και Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ είναι δύο πρόσωπα που μπορεί να αλλάζουν, ταυτόχρονα, ομάδα. Διότι σύμφωνα με όσα ακούγονται οι δύο ποδοσφαιριστές ενδέχεται να μπουν σε ένα deal ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενδιαφέρονται για τον Ισμαέλ Μπενασέρ. Είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στο… τραπέζι με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Βάζοντας τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ στο «παιχνίδι», για να βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες και να υπάρξει συμφωνία. Ο Έρικ Τεν Χαγκ εξετάζει πολλές περιπτώσεις παικτών, με στόχο να βάλει τη δική του σφραγίδα στη νέα ομάδα της Γιουνάιτεντ. Με τις αλλαγές να μην είναι απλά απαραίτητες, να είναι επιβεβλημένες.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πώς ο σύλλογος του Μάντσεστερ ενδιαφέρεται για τον Ισμαέλ Μπενασέρ. Από την άλλη, οι «ροσονέρι» θέλουν είτε να ανανεώσουν τον Αλγερινό μέσο, είτε να τον πουλήσουν. Βάζοντας στο τραπέζι το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ ως τιμή για το «πωλητήριο». Την ίδια στιγμή, το όνομα του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ έχει πέσει στο… τραπέζι ως υποψήφιο έμψυχο αντάλλαγμα. Με τον Ολλανδό να μην υπολογίζεται από τον Τεν Χαγκ και να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr