Ποδόσφαιρο

Άντερλεχτ: Παίρνει δανεικό τον Φάμπιο Σίλβα από την Γουλβς [vid]

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 22:58

Ο Πορτογάλος επιθετικός αφήνει τους «Λύκους» και την Premier League και «μετακομίζει» στο βελγικό πρωτάθλημα.

Άντερλεχτ: Παίρνει δανεικό τον Φάμπιο Σίλβα από την Γουλβς [vid]

Αφήνει για λίγο το αγγλικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει, προσωρινά, την καριέρα του στο βελγικό. Έτσι, ο Φάμπιο Σίλβα παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γουλβς στην Άντερλεχτ.

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις

Ο 20χρονος επιθετικός αποχωρεί από την ομάδα της Premier League και ετοιμάζεται για την Jupiler Pro League. Τη Δευτέρα ολοκλήρωσε τον κύκλο των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Τρίτη θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του. Ανήμερα των 20ών γενεθλίων του. Παραχωρήθηκε δανεικός για μια χρονιά στην ομάδα των Βρυξελλών. Με την Άντερλεχτ να αναλαμβάνει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του Πορτογάλου επιθετικού.

Δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς

Στη συμφωνία ανάμεσα στην αγγλική και τη βελγική ομάδα δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς για τον Πορτογάλο φορ. Μάλιστα, ο Φάμπιο Σίλβα επέκτεινε τη συνεργασία με τη Γουλβς για έναν ακόμα χρόνο. Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει και οψιόν και περαιτέρω συνεργασία. Ο 20χρονος Ίβηρας επιθετικός πήγε στη Γουλβς από την Πόρτο, το καλοκαίρι του 2020. Με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα 40.000.000 ευρώ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr