Ποδόσφαιρο

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης πάει Σλοβακία [vid]

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 00:29

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τατράν Πρεσόφ.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης πάει Σλοβακία [vid]

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του Αντώνη Γαϊτανίδη ανοίγεται. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, βρήκε άμεσα τον επόμενο «σταθμό» του. Αυτός θα είναι η Τατράν Πρεσόφ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αγωνίστηκε σε 15 ματς, χωρίς να σκοράρει. Έδωσε και μια ασίστ. Μετά το φινάλε της σεζόν έμεινε ελεύθερος από τον Δικέφαλο του Βορρά. Και «μεταναστεύει». Πιο συγκεκριμένα, πάει στη Σλοβακία.

Επιλογή του Λούμπος Μίχελ

Στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της χώρας. Στην Τατράν Πρεσόφ, η οποία φέτος ανέβηκε εκεί. Εκεί όπου πρόεδρος είναι ο Λούμπος Μίχελ. Τον 22χρονο μεσοεπιθετικό τον γνώριζε καλά από τη θητεία του στον Δικέφαλο του Βορρά. Η μεταγραφή αυτή αποτελεί δική του επιλογή.

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης. Σε αμφότερες τις ομάδες είχε βρεθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.