Ποδόσφαιρο

Σοκαριστική είδηση: Ο Αλέ της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις [vids]

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 01:42

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πώς ο 28χρονος διεθνής Ιβοριανός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σοκαριστική είδηση: Ο Αλέ της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις [vids]

Σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ειδικότερα στην ομάδα της Ντόρτμουντ. Όπως ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο σύλλογος της Βεστφαλίας, ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις! Μετά την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο 28χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, στην προπόνηση της Δευτέρας, υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων. Αυτές έδειξαν πώς το νέο απόκτημα της Μπορούσια έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Αλέ και σ' όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία», υπογράμμισε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

Η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ

Με την ενημέρωση των Βεστφαλών να αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ. Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά κατά τη διάρκεια της ημέρας ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr