Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις Μάρτινς και οι αλλαγές στην λίστα!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 12:34

Ο Πέδρο Μάρτινς παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, και ανακοίνωσε τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που έγιναν. 

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις Μάρτινς και οι αλλαγές στην λίστα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε δηλώσεις για το παιχνίδι με τη Μακάμπι και έκανε επίσης γνωστά κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής για την ομάδα.

Όπως δήλωσε για τις αλλαγές που υπάρχουν:

Ναι έχουμε κάποιες αλλαγές. Ο Ανδρούτσος δεν θα έρθει μαζί μας γιατί έχει ενοχλήσεις. Ο Χασάν έχει ενοχλήσεις στο πλευρό. Δεν υπολογίζεται εδώ και 4-5 μέρες.

Ο Μπα έχει ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα έρθει μαζί μας. Έχουμε αλλαγές τελευταίας στιγμής. Υπολογίζουμε και θα έρθουν μαζί οι Άβιλα και Κούντε. Έχουν δείξει τα καλύτερα σημάδια και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές. Για τα επόμενα δύο παιχνίδια δεν υπολογίζουμε Χασάν και Μπα και στις θέσεις τους θα είναι οι Κούντε και Άβιλα».

Ενώ σχετικά για το παιχνίδι κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες: Σε σχέση με τις συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες από εδώ. Όμως είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί. Η υγρασία θα είναι διαφορετική. Δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Συνέχισε σχετικά με τον αντίπαλο: «Είδα τον τελευταία αγώνα της Μακάμπι Χάιφα. Μπήκε πολύ δυνατά και σκόραρε πολύ γρήγορα. Είναι μια ομάδα με επιμονή, έχει ποιότητα και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι σαν δύο τελικοί για εμάς. Είναι και τα δυο ματς πολύ σημαντικά για εμάς γιατί έχουμε να δώσουμε πολλούς τελικούς για να πετύχουμε τον στόχο μας. Επίσης ξέρουμε πως η Μακάμπι είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει να μας πιέσει και να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και πολύ καλά δομημένη στην άμυνα της, ενώ είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι διαθέτει μια πολύ "καυτή" έδρα που σίγουρα θα μας δυσκολέψει».

Για τον περσινό αποκλεισμό: «Δεν έχει σημασία αν δεν χάσαμε πέρσι, αφού αποκλειστήκαμε. Αυτό ήταν σαν ήττα για εμας γιατί δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Φέτος είναι διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε πέρσι και να περάσουμε. Αύριο είναι πολύ σημαντική μέρα για εμάς και πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση. Οπότε δεν έχει σημασία ότι δεν χάσαμε πέρσι, αφού αποκλειστήκαμε στα πέναλτι».

H προσέγγιση του παιχνίδιού: «Η βάση για την επιτυχία είναι η καλή οργάνωση και η πειθαρχία. Φυσικά δεν πρέπει να δεχτούμε περισσότερα γκολ από όσα βάλουμε. Είναι καλό να μη δεχτείς γκολ, όμως είναι σημαντικό και να σκοράρεις. Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτού του είδους τα παιχνίδια και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να είμαστε και καλά οργανωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση».

Kαι τέλος για τις φιλοδοξίες της ομάδας: «Ξέρουμε ποιός είναι ο στόχος και ποιες είναι οι φιλοδοξίες μας. Και μένουμε σε αυτό που έχουμε να κάνουμε φέτος. Ο αποκλεισμός πέρσι ανήκει στο παρελθόν κοιτάμε το παρόν και το μέλλον και ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.