Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Ισραήλ

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 15:18

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα. Στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. 

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Ισραήλ

O Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις Ευρωπαικές διοργανώσεις, και πιο συγκεκριμένα στη κορυφαία διοργάνωση του Champions League. Όπου θα κοντραριστεί για το πρώτο άκρως επικίνδυνο παιχνίδι, στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Χάιφα.

Στόχος όλων στο στρατόπεδο των Ερυθρολεύκων είναι να μην ηττηθούν σε αυτή τη πολύ δύσκολη έδρα, ώστε στη ρεβάνς του Καραισκάκης, να διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Μάλιστα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, είναι πολύ ανυπόμονοι για αυτή τη πρώτη επίσημη μάχη. Καθώς θέλουν να δείξουν ότι είναι πανέτοιμοι σε αυτά τα επίσημα παιχνίδια και συγκεκριμένα σε αυτή τη δύσκολη έδρα, με ένα πολύ τεράστιο αποτέλεσμα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνς σε αυτές τις τελευταίες προπονήσεις, είδε τους παίκτες αφοσιωμένους στην πολύ σκληρή δουλειά, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα έτοιμοι για αυτό το πρώτο μεγάλο επίσημο αγώνα στο Ισραήλ.

Έτσι η αποστολή για το Ισραήλ, θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Αγκιμπού Καμαρά, Αβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κουντέ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμτσουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολακής, Βάντσλικ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζιγκερνάγκελ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.