Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στον Μπρέμερ!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 17:46

Η Γιουβέντους είναι ένα βήμα, από την ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μπρέμερ. Ο οποίος μέχρι στιγμής αγωνίζεται στην Τορίνο. 

Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στον Μπρέμερ!

Η Γιουβέντους την περσινή σεζόν, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες σεζόν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Καθώς δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ούτε να πάρει το Κύπελλο.

Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου, είναι αποφασισμένη να πάρουν πολύ έμπειρους παίκτες, με αποτέλεσμα να φτιάξουν μία ομάδα, όπου θα επανέλθει πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Για αυτό το λόγο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν και πήραν τον μεγάλο αστέρα της Παρί Σ.Ζ Άνχελ Ντι Μαρία. Ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει τον Ντε Λιχτ, αφού μετακόμιζε στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι μετά τη συγκεκριμένη φυγή αυτού του παίκτη, οι διοικούντες του συλλόγου όφειλαν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Μετά από πολλές περιπτώσεις που πέρασαν από το τραπέζι, κατάφεραν και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μπρέμερ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έκανε μία πολύ καλή σεζόν στην ομάδα της Τορίνο. Έτσι παρά που είχε το προβάδισμα η Ίντερ στην κούρσα για την απόκτηση του, κατάφεραν οι Μπιανκονέρι να βρεθούν μία ανάσα από την απόκτηση του.

Τώρα το μόνο που απομένει, είναι να δεχτεί ο Μπρέμερ την πρόταση που του έκαναν οι Ασπρόμαυροι. Και είναι 5.000.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr