Ποδόσφαιρο

Στην Μπάγερν ο Ντε Λιχτ!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 20:12

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα ο Ματάις ντε Λιχτ, καθώς οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τη Γιουβέντους.

Στην Μπάγερν ο Ντε Λιχτ!

Συνέχεια στις μεταγραφικές «βόμβες» από την Μπάγερν Μονάχου. Μετά την έλευση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ, οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν και τυπικά το super deal με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος και ανακοινώθηκε με συμβόλαιο ως το 2027, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την αμυντική της γραμμή.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με την πλευρά των Βαυαρών, έχοντας πειστεί από το project που του παρουσίασαν οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και οι Μπιανκονέρι έδωσαν το «πράσινο φως» για το ποσό των 67+10 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και συμφώνησε να λάβει σε τέσσερις δόσεις.

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια ειλικρινή εκτίμηση από την αθλητική διεύθυνση της Μπάγερν, από τον προπονητή και από τη διοίκηση, κάτι το οποίο με κέρδισε. Επιπλέον η Μπάγερν είναι ένα κλαμπ με εξαιρετική διαχείριση και μεγάλους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον κομμάτι της ιστορίας της» ανέφερε ο Ολλανδός στόπερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr