Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ελπίζει βάσιμα η ΑΕΚ Λάρνακας! (vid)

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 23:11

Με το 1-1 έφυγε από την έδρα της πρωταθλήτριας Δανίας Μίντιλαντ η ΑΕΚ Λάρνακας, στην πρώτη τους αναμέτρηση για τον β’ προκριματικό της διοργάνωσης.

Προκριματικά Champions League: Ελπίζει βάσιμα η ΑΕΚ Λάρνακας! (vid)

Μάλιστα λίγο έλειψε να πάρουν και την σπουδαία νίκη, καθώς προηγήθηκαν στο 81' με τον Γκιούρσκο μετά από σέντρα-σουτ που μπέρδεψε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων όμως πέντε λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος έξοδο του Πίριτς, ο Σβιατσένκο έγραψε το 1-1.

H ομάδα που έχτισε ο Τσάβι Ρόκα μετά το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό πιέστηκε πολύ στο πρώτο μέρος αλλά άντεξε, ενω στην επανάληψη η Μίντιλαντ είχε δύο δοκάρια με Ντρέγερ και Τσιλούφα (!) και η ρεβάνς στην Λάρνακα πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr