Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Η Αποστολή για την Βουλγαρία

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 15:03

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την πρώτη μεγάλη μάχη στην Βουλγαρία με την Λέφσκι Σόφιας. 

ΠΑΟΚ: Η Αποστολή για την Βουλγαρία

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι και ανυπόμονοι για την πρώτη μεγάλη μάχη, στην Βουλγαρία και τη δύσκολη έδρα της Λέφσκι Σόφιας. Στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League.

Ο Ράσβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες, στις τελευταίες τους προπονήσεις στρώθηκαν για τα καλά στη δουλειά και τις προπονήσεις. Αφού ήθελαν να είναι πανέτοιμοι για αυτή τη πρώτη μάχη. Καθώς στόχος τους είναι μόνο η νίκη με ένα καθαρό σκορ, ώστε στην Ρεβάνς της Τούμπας να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο αυτής της διοργάνωσης.

Ο Ρούμανος όμως τεχνικός, δεν θα μπορέσει να υπολογίζει στον Λύρατζη, καθώς τραυματίστηκε στις τελευταίες προπονήσεις, με αποτέλεσμα να λείψει από αυτό το συγκεκριμένο αγώνα. Ενώ δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τους Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, τον Μιχαηλίδη, αλλά ούτε και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Έτσι ο Λούτσεσκου, ανακοίνωσε την αποστολή όπου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές.

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιειρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Νάρει, Φελίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρέ Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Μπράντον Τόμας, Κούτσιας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.