Ποδόσφαιρο

Ο Ρίχτερ είχε πετυχημένη επέμβαση στα γεννητικά του όργανα!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 17:55

Ο Μάρκος Ρίχτερ είχε μία πετυχημένη επέμβαση στους όρχεις, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ο όγκος και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα. 

Ο Ρίχτερ είχε πετυχημένη επέμβαση στα γεννητικά του όργανα!

Ο Μάρκος Ρίχτερ πριν λίγες εβδομάδες, έμαθε πως διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. Έτσι παρά το σοκ που υπέστη όλο το τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι παίκτες στην ομάδα της Χέρτα. Αποφασίστηκε να γίνει άμεσα η επέμβαση για να αφαιρεθεί ο όγκος που υπήρχε στους όρχεις.

Έτσι πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη εγχείριση, με αποτέλεσμα να πάνε όλα καλά και να αφαιρεθεί με μεγάλη επιτυχία ο όγκος που υπήρξε στους όρχεις.

Για αυτό το λόγο οι γιατροί είπαν στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πως δεν θα χρειαστούν να γίνουν χημιοθεραπείες. Με αποτέλεσμα να μπορέσει να επιστρέψει κανονικά σύντομα στα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr