Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 19:01

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεφύλαξε… εκπλήξεις στον Μπαράκ Μπαχάρ. Επιλέγοντας για το αρχικό σχήμα τους Μανωλά, Κανέ και Τικίνιο.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα

Το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League αρχίζει σε περίπου μία ώρα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αγωνίζονται στο Ισραήλ κόντρα στην ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ. Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7).

Οι εκπλήξεις του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποφασίσει πώς θα έκανε κάποια έκπληξη. Θα ανακάτευε την τράπουλα, ώστε να μπερδέψει τον Μπαράκ Μπαχάρ. Όπως αποδείχθηκε, ο προπονητής του Ολυμπιακού κατάφερε να κρατήσει πολύ καλά τα χαρτιά του… κλειστά. Το πέτυχε διότι την ενδεκάδα που επέλεξε είναι δεδομένο πώς δεν την περίμενε ο Ισραηλινός συνάδελφός του. Με τρία πρόσωπα, που δεν είχαν πολλές πιθανότητες, να μπαίνουν στο αρχικό σχήμα. Καταρχάς ο Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης. Εν συνεχεία, ο Μανωλάς ως δίδυμο με τον Σισέ. Τέλος, ο Κανέ ως παρτενέρ του Εμβιλά στον κεντρικό άξονα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Μαρτίνς παρατάσσει τους «ερυθρόλευκους» με διάταση 4-3-3. Με τον Βατσλίκ στο τέρμα. Η αμυντική τετράδα αποτελείται από τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Στο κεντρικό άξονα οι Κανέ και Εμβιλά. Μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα οι Μασούρας και Ζίνκερναγκελ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο.

  • Το ματς στο «Sammy Ofer» θα ξεκινήσει με δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση, στις 20:15, καθώς η αποστολή του Ολυμπιακού άργησε να φτάσει στο γήπεδο λόγω κίνησης στο δρόμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.