Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ και Άρης στο «κόλπο» για παίκτη της Μπαρτσελόνα [vid]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 20:22

Σενάρια από το εξωτερικό φέρουν τον Όσκαρ Μινγκέθα, τον 23χρονο στόπερ, στο στόχαστρο της Ένωσης και των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης.

ΑΕΚ και Άρης στο «κόλπο» για παίκτη της Μπαρτσελόνα [vid]

Μια άτυπη μεταγραφική «μονομαχία» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη είναι στα σκαριά. Με «μήλο της έριδος» τον Όσκαρ Μινγκέθα. Τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα. Ο Άρης έχει κάνει την κίνησή του για να τον αποκτήσει δανεικό. Επιπλέον, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η ΑΕΚ έχει κάνει κρούση στους Καταλανούς για τον παίκτη!

Κρούση της ΑΕΚ στους «blaugrana»

Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πώς η ΑΕΚ έχει «χτυπήσει» την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον 23χρονο στόπερ. Ο οποίος από το 2020/21 ανέβηκε από την ακαδημία των Καταλανών στην πρώτη ομάδα. Πέρσι αγωνίστηκε σε 27 ματς με την ομάδα της Βαρκελώνης. Επίσης, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε ισάριθμες ασίστ. Εξάλλου, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αλλά σύμφωνα με τους Ισπανούς, η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη της. Ενδιαφέρον για τον Μινγκέθα φέρεται να έχουν δείξει ακόμα οι Θέλτα, Χόφενχαϊμ και Τζένοα. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν συζητά την παραχώρηση του παίκτη για λιγότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Άρης το παλεύει για τον δανεισμό του

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, πάντως, έχουν κάνει τη δική τους κίνηση για τον Μινγκέθα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη δανεικό από την Μπαρτσελόνα. Ποντάροντας και στις πολύ καλές σχέσεις που έχει ο Χερμάν Μπούργος με όλες τις ομάδες στη La Liga. Ο Άρης έχει κάνει την κίνησή του, διότι οι άνθρωποί του γνωρίζουν πώς οι «blaugrana» θέλουν να παραχωρήσουν τον 23χρονο αμυντικό για ένα χρόνο δανεικό. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορούσε ο Άρης να καταφέρει να πείσει την καταλανική ομάδα και να εντάξει τον Μινγκέθα στο ρόστερ του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.