Ποδόσφαιρο

Έπιασε φωτιά το «Philips Stadion» [vid]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 20:53

Ήταν μικρής έκτασης, αλλά προκάλεσε ζημιές σε μέρος των κερκίδων του γηπέδου της Αϊντχόφεν.

Έπιασε φωτιά το «Philips Stadion» [vid]

Πρόβλημα για την Αϊντχόφεν και το «Philips Stadion». Διότι το απόγευμα της Τετάρτης έπιασε φωτιά στο γήπεδο της PSV. Βέβαια, ήταν μια φωτιά που δεν κράτησε για αρκετή ώρα. Ωστόσο άφησε πίσω της προβλήματα στο γήπεδο.

Διότι αν και μικρής έκτασης, προκάλεσε ζημιές σε μέρος των κερκίδων του «Philips Stadion». Εξάλλου, η κινητοποίηση ήταν άμεση. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε άμεσα και έδρασε το ίδιο γρήγορα. Με αποτέλεσμα να περιορίσουν τη φωτιά και τον κίνδυνο. Επιπλέον, έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Όμως, η Αϊντχόφεν παρά τις μικρές ζημιές στις κερκίδες έχει να λύσει ένα άλλο θέμα. Διότι σε λίγες ημέρες υπάρχει το διεθνές φιλικό με την Μπέτις στο «Philips Stadion». Στελέχη του συλλόγου διαβεβαίωσαν πώς δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας. Πάντως, από αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν δηλαδή θα μείνουν κάποιες κερκίδες κλειστές, καθώς θα πρέπει να επιδιορθωθούν οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr