Ποδόσφαιρο

Βήμα πρόκρισης για την Βικτόρια Πλζεν [vid]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 21:25

Νίκησε 2-1 την Ελσίνκι στη Φινλανδία και έχει το πρώτο λόγο για να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βήμα πρόκρισης για την Βικτόρια Πλζεν [vid]

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Champions League έκανε η Πλζεν στη Φινλανδία. Η Βικτόρια νίκησε 2-1 την Ελσίνκι και είναι πολύ κοντά στον επόμενο γύρο.

Το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Τσέχοι, στο 6', με το πέναλτι του Τσόρι ήταν κομβικό για τη συνέχεια. Εξάλλου, τί πιο ιδανικό από ένα γρήγορο εκτός έδρας τέρμα. Αυτό έδωσε… αέρα στους Τσέχους και πίεση στους Φινλανδούς. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης.

Ναι μεν δεν ήρθε στη συνέχεια του πρώτου 45λεπτου. Αν και ήρθε σε πιο κρίσιμο σημείο. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης και 50ό του ματς. Ο Ραντούλοβιτς ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Η ψυχολογία των παικτών της Ελσίνκι ήταν ανεβασμένη.

Εντούτοις, η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών της Πλζεν μέτρησαν. Διότι στο 57' ο Κόπιτς σκόραρε εκ νέου για την Βικτόρια. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν 2-1 σε κομβικό διάστημα για την εξέλιξη του ματς. Με σωστή τακτική, κράτησαν το υπέρ τους σκορ ως το φινάλε. Πήραν τη νίκη κι έκαναν βήμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr