Ποδόσφαιρο

Champions League: Προβάδισμα για την Σλόβαν, ανοικτά για Ντινάμο Κιέβου και Φενέρμπαχτσε [vids]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 23:16

Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας νίκησε στην Ουγγαρία τη Φερεντσβάρος. «Λευκές» ισοπαλίες για Ντινάμο Κιέβου - Φενέρμπαχτσε και Μάριμπορ - Σέριφ Τίρασπολ.

Champions League: Προβάδισμα για την Σλόβαν, ανοικτά για Ντινάμο Κιέβου και Φενέρμπαχτσε [vids]

Ανοικτή έμεινε η υπόθεση της πρόκρισης στα δύο από τα τρία βραδινά ματς της Τετάρτης, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Διότι οι ισοπαλίες σε Λοτζ και Μάριμπορ δεν ξεκαθάρισαν την κατάσταση. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που δεν μετρά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλέον, το εκτός έδρας γκολ. Ωστόσο, η Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε μεγάλο βήμα για να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ανατροπή πρόκρισης

Στη «Groupama Arena» της Βουδαπέστης έγινε ένα άκρως συναρπαστικό ματς. Έτσι το γκολ που σημείωσε η Φερεντσβάρος στο 70ό λεπτο με τον Ζαχάριασεν δεν ήταν αρκετό. Ούτε καν την ισοπαλία δεν έδωσε στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Διότι η αντίστοιχη της Σλοβακίας έκανε μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο! Αρχικά ο Κάσια στο 81' ισοφάρισε σε 1-1. Όμως η Σλόβαν δεν έμεινε εκεί. Δεν αρκέστηκε με την ισοπαλία. Είδε πώς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, την διεκδίκησε ως το φινάλε και την πέτυχε. Στο 86' ήταν η σειρά του Μπαρσέγκιαν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Μπρατισλάβας με 2-1.

«Λευκές» ισοπαλίες

Στο Λοντζ της Πολωνίας, Ντινάμο Κιέβου και Φερέντσβαρος έμειναν στο 0-0. Μια αναμέτρηση με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ωστόσο καμία από τις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης. Μιρτσέα Λουτσέσκου και Ζορζ Ζεσούς έχουν να ρυθμίσουν πολλά, για να οδηγήσουν την ομάδα τους στον επόμενο γύρο. Με μια εβδομάδα παραπάνω στα πόδια τους και οι δύο ομάδες θα είναι καλύτερες.

Ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή 0-0, και στο ματς της Μάριμπορ με την Σέριφ Τίρασπολ. Η ομάδα από τη Μολδαβία ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Η πρωταθλήτρια Σλοβενίας ήταν εκείνη που ενδιαφέρθηκε περισσότερο για το μηδέν στην άμυνα, το κράτησε και τώρα θα ψάξει την έκπληξη στη ρεβάνς του Τίρασπολ. Εκεί όπου η Σέριφ έχει τον πρώτο λόγο. Ο Στέφανος Ευαγγέλου έμεινε στον πάγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr