Ποδόσφαιρο

Euroleague: Ο Μίτσιτς παραμένει στην Εφές [vid]

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 23:56

Ο ατζέντης του MVP της περσινής διοργάνωσης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανέφερε πώς ο Σέρβος γκαρντ συνεχίζει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Euroleague: Ο Μίτσιτς παραμένει στην Εφές [vid]

Ένα από τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στην Ευρωλίγκα έληξε. Πιο σωστά, το έληξε ο ατζέντης του παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στο μέλλον του Βασίλιε Μίτσιτς.

Το όνομα του MVP της περασμένης σεζόν ακούστηκε αρκετά αυτό το καλοκαίρι για το NBA. Με αρκετές ομάδες να είναι υποψήφιες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ειδικότερα είχε ακουστεί και το όνομα των Ντένβερ Νάγκετς. Να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του και φίλο του, Νίκολα Γιόκιτς. Όμως τελικά το θέμα δεν προχώρησε. Με τον MVP της Ευρωλίγκα να παραμένει τελικά στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά και στην πρωταθλήτρια της ηπείρου.

Ο ατζέντης του Σέρβου γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πριν από λίγη ώρα με μήνυμά του στα social media έκανε γνωστό πώς ο Βασίλιε Μίτσιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αναντολού Εφές. Διότι δεν προέκυψε τελικά η ευκαιρία για το NBA. Με τον Σέρβο γκαρντ να είναι κομβικός στους back2back τίτλους της ομάδας του Αταμάν στην Ευρωλίγκα, την τελευταία διετία. Με την τουρκική ομάδα να παραμένει ιδιαίτερα δυνατή και για τη νέα σεζόν. Διότι ήδη έχουν αποκτηθεί οι Κλάιμπερν, Ζίζιτς και Εμπαγέ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr