Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Ολοταχώς για Περιστέρι ο Γκαετάν Ρομπάιγ [vid]

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 19:32

Ο 28χρονος Γάλλος εξτρέμ είναι στην Ελλάδα, περνά από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην ομάδα του Περιστερίου.

Ατρόμητος: Ολοταχώς για Περιστέρι ο Γκαετάν Ρομπάιγ [vid]

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έχουν συμφωνήσει με τον Γκαετάν Ρομπάιγ. Τον 28χρονο Γάλλο εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Λανς.

Έδωσαν τα χέρια με Ρομπάιγ

Ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και την ομάδα του Περιστερίου, υπάρχει συμφωνία. Με τον παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο και να ταξιδεύει στην Ελλάδα. Με στόχο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο. Ο 28χρονος εξτρέμ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η τέταρτη μεταγραφή για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Κούεν, Σουάρεθ και Γκονζάλες.

Ο ρόλος του Ρομπάιγ

Ο Γάλλος αγωνίζεται στα άκρα, αλλά έχει την ευχέρεια να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης. Δηλαδή ένας παίκτης πολυσύνθετος, μπουρί Συν τοις άλλοις, το βιογραφικό του περιλαμβάνει και τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Λανς είχε δώσει το 2019 ένα εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αποκτήσει. Πλέον, τέλειωσε ο δανεισμός του στη Βαλενσιέν από την Λανς. Η τελευταία τον άφησε ελεύθερο και τώρα ετοιμάζεται για τη θητεία στην Ελλάδα. Όπου και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Αράς, Παρί Σεν Ζερμέν, Σερκλ Μπριζ, Βαλενσιέν, Λανς και Γκινγκάμπ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr