Ποδόσφαιρο

Άρης: Η αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Γκόμελ

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 19:58

Ο Χερμάν Μπούργος παρατάσσει τους «κίτρινους» με διάταξη 4-4-2 στο πρώτο ματς κόντρα στους Λευκορώσους.

Άρης: Η αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Γκόμελ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θέλει να κάνει ο Άρης. Με τους Θεσσαλονικείς να αντιμετωπίσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Γκόμελ. Ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε μια επιθετική ενδεκάδα για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Η διάταξη του Άρη

Οι «κίτρινοι» θα παρουσιαστούν στο ματς κόντρα στην Γκόμελ με δύο επιθετικούς. Αυτό επέλεξε ο Αργεντινός προπονητής του Άρη για την πρώτη αναμέτρηση με τους Λευκορώσους. Βάζοντας μαζί στην ενδεκάδα του Λουίς Πάλμα και Γκρέι. Ποντάροντας στη συνεργασία τους, αλλά και στην αποτελεσματικότητα που έχει ο καθένας ξεχωριστά. Ώστε να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις. Διάταξη 4-4-2 για τον Άρη, με τον Μπούργος να περιμένει από την ομάδα του να επιβάλλει το δικό της ρυθμό από την αρχή. Ζητούμε το γρήγορο γκολ, για να γίνει πιο… εύκολη η «ζωή» της ομάδας του.

Οι επιλογές του Μπούργος

Έτσι στο αρχικό σχήμα για τον Άρη ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα, ο Οντεμπάγιο δεξιά, ο Πίρσμαν αριστερά και στο κέντρο οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο. Στον κεντρικό άξονα οι Ντουκουρέ και Νταμπό. Στις πτέρυγες θα βρίσκονται, αριστερά ο Ιτούρμπε και δεξιά ο Καμάτσο. Όσον αφορά στην επίθεση, όπως προαναφέραμε, οι Λουίς Πάλμα και Γκρέι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.