Ποδόσφαιρο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Λίνγκαρντ [vid]

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 20:27

Η πρόταση της ιστορικής ομάδας στον 29χρονο μεσοεπιθετικού ήταν η καλύτερη, όσον αφορά στο οικονομικό.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Λίνγκαρντ [vid]

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην Premier League. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει μπει δυναμικά το μεταγραφικό παζάρι. Κάνει κινήσεις με στόχο να μπορέσει να σταθεί καλά στη μεγάλη κατηγορία. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και οι κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Εν προκειμένω, μια τέτοια περίπτωση είναι του Τζέσι Λίνγκαρντ.

Η καλύτερη προσφορά

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε κάτοικος του «City Ground». Διότι η πρόταση που του είχε καταθέσει η ιστορική ομάδα στον Λίνγκαρντ, ήταν με διαφορά η καλύτερη -σε οικονομικούς όρους- που έχει ο Άγγλους παίκτης στα χέρια του. Για την ακρίβεια είναι κατά 60.000 ευρώ μεγαλύτερη, σε εβδομαδιαία βάση, από την αντίστοιχη που του έχει κάνει η Γουέστ Χαμ. Η Νότιγχαμ προσέφερε στον παίκτη 235.000 ευρώ / εβδομάδα. Μια προσφορά που τον ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον παίκτη και έτσι είπε τα ναι.

Συνδεδεμένος με την Γιουνάιτεντ

Ο Λίνγκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί ανδρώθηκε και έγραψε ιστορία. Με τους «κόκκινους διάβολους» έχει 231 εμφανίσεις με 35 γκολ και 21 ασίστ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μπράιτον, Γουέστ Χαμ, Ντέρμπι, Μπέρμιγχαμ και Λέστερ. Είναι διεθνής με την εθνική Αγγλίας. Με τα «τρία λιοντάρια» έχει 32 ματς και 6 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr