Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ανανέωσε ως το 2024 [vid]

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 20:58

Ο Έλληνας μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ένωση κατά ένα ακόμη χρόνο.

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος ανανέωσε ως το 2024 [vid]

Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν για αρκετό καιρό. Ωστόσο, η συμφωνία είναι γεγονός. Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2024.

Στην Ένωση για δύο ακόμα χρόνια

Μια εξέλιξη που ήθελαν τόσο η πλευρά της ΑΕΚ όσο και η αντίστοιχη του διεθνή παίκτη. Να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Έτσι είναι πλέον γεγονός πώς ο διεθνής παίκτης θα είναι στους «κιτρινόμαυρους» για άλλα δύο χρόνια. Ένα χρόνο συμβόλαιο που είχε και έναν ακόμα που επέκτεινε. Στην Ένωση ως το 2024. Μια εξέλιξη πολύ σημαντική. Ο Έλληνας μέσος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό θα συνεχίσει ως την προσεχή Δευτέρα. Εν συνεχεία, θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ Β’. Κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι να επιστρέψει η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» από την Ολλανδία. Εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η πρώτη δήλωση του Γαλανόπουλου

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο Έλληνας μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Με τον Γαλανόπουλο να τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Είναι ώρα για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.