Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Καταστροφικό 20λεπτο στη Σόφια και μπλέξιμο [vid]

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 21:57

Η Λέφσκι σκόραρε στα 40'' και στο 19', νίκησε 2-0 τον Δικέφαλο του Βορρά που είναι αναγκασμένος να «κυνηγήσει» μια μεγάλη ανατροπή.

ΠΑΟΚ: Καταστροφικό 20λεπτο στη Σόφια και μπλέξιμο [vid]

Εφιαλτική βραδιά για τον ΠΑΟΚ στη Σόφια. Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε 2-0 από την Λέφσκι και έμπλεξε σε ό,τι αφορά την πρόκριση στον 3η προκριματικό γύρο του Conference League. Καθώς «πλήρωσε» το τραγικό πρώτο 20λεπτο, όταν και οι Βούλγαροι πέτυχαν και τα δύο γκολ τους.

Τραγική εκκίνηση στο ματς

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς. Στα 40'' το λάθος στην άμυνα με την κακή αντίδραση του Ίνγκασον έδωσε την δυνατότητα στον Γουέλτον να κινηθεί γρήγορα, να προλάβει τόσο τον Ισλανδό αμυντικό όσο και την έξοδο του Κοτάρσκι και άνοιξε το σκορ (1-0). Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 19' η βουλγαρική ομάδα βγήκε στην κόντρα και ο Μπαρί ήταν εκείνος που τελείωσε τη φάση, μετά το γύρισμα του Γκάλτσεφ, για το 2-0. Ο Σβαμπ στο 8' απείλησε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, ενώ το ίδιο έγινε με τον Ντάντας στο 29' και την κεφαλιά του Κάργα στο 31'. Οι καλύτερες στιγμές για τον Δικέφαλο του Βορρά στο πρώτο μέρος.

Δεν έβγαλε αντίδραση

Καμία, όμως, δεν είχε αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, παρότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε καθεστώς πίεση, δεν κατάφερε να βγάλει τις φάσεις που θα περίμενε κανείς για να απειλήσει. Από την άλλη, δε, η Λέφσκι με σωστή τακτική κράτησε το 2-0. Στο 84' ο Μπράντον παραλίγο να σκοράρει, αλλά στην προβολή του η μπάλα χτύπησε σε έναν αμυντικό και πέρασε σε κόρνερ.

Λέφσκι Σόφιας (Στάνιμιρ Στοϊλοφ): Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Φαν Ντερ Κααπ, Μιλάνοφ, Ρονάλντο (87' Πέτκοφ), Γουέλτον (90'+3 Μίτκοφ), Μπάρι (90' Χόλντερ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ (70' Φ. Σοάρες), Ντάντας (60' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (78' Κωνσταντέλιας), Κουαλιάτα (60' Νάρεϊ), Κούτσιας (70' Τόμας).

υς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.