Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Καρέ του Νούνιες στο φιλικό με τη Λειψία [vids]

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 22:34

Τρομερή εμφάνιση από τον Ουρουγουανό επιθετικό που πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο.

Λίβερπουλ: Καρέ του Νούνιες στο φιλικό με τη Λειψία [vids]

Όχι ένα και δύο, αλλά τέσσερα γκολ για τον Ντάρβιν Νούνιες στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Λειψία. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν εκπληκτικός. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον έριξε στο ματς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Με τον νέο φορ των «reds» να σκοράρει τέσσερα τέρματα στο διάστημα που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σαλάχ στο 8' ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ μετά την ασίστ του Φιρμίνο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου ο Νούνες πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Ρόμπερτσον, και ξεκίνησε την παράστασή του. Για να σκοράρει τέσσερις φορές μέσα σε ένα ημίχρονο.

Στο 48' ο Νούνες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0 για τους «reds». Τρία λεπτά αργότερα (51') μετά την ασίστ του Αλεξάντερ-Άρνολντ διαμόρφωσε το 3-0. Αλλά ο Ουρουγουανός δεν είχε τελειώσει την παράστασή του. Στο 68' μετά την πάσα του Έλιοτ πέτυχε το 4-0. Για να ολοκληρώσει την παράστασή του, στο 90ό λεπτό, μετά την ασίστ του Καρβάλιο για το τελικό 5-0 της Λίβερπουλ κόντρα στη Λειψία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr