Ποδόσφαιρο

Η Χαμρούν έκανε το «μπαμ» στη Βοσνία

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 23:39

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας. Αλλά αν περάσει μπορεί ο αντίπαλος να είναι ακόμα πιο… εύκολος!

Η Χαμρούν έκανε το «μπαμ» στη Βοσνία

Ο ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη θα ψάξει στην Τούμπα μια μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, αν τα καταφέρει δεν ξέρει ποιον θα έχει αντίπαλο. Όμως, το σίγουρο είναι ένα. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πώς θα αντιμετωπίσει τη Βέλεζ Μόσταρ. Καθώς οι Βόσνιοι ηττήθηκαν, εντός έδρας, 1-0 από την Χαμρούν Σπάρτανς από τη Μάλτα.

Σε ένα ζευγάρι που η Βέλεζ είχε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, οι Μαλτέζοι έκαναν άνω-κάτω την υπόθεση της πρόκρισης. Με το «διπλό» που έκαναν στη Βοσνία, έδειξαν ικανοί να πάρουν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί όπου θα βρουν απέναντί τους, τον νικητή του ζευγαριού του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας.

Το μοναδικό γκολ στο ματς ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στο 30' ο Γκιγιόμιερ πέτυχε το γκολ για την Χαμρούν. Σε ένα ματς με πολλές φάσεις που θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ, αλλά έληξε τελικά 0-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.