Ποδόσφαιρο

Super League: Ανεβαίνουν 2 ομάδες και πέφτουν 2 - Μπαράζ τέλος! [vid]

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 19:35

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε τις αλλαγές στις προκηρύξεις των δύο κατηγοριών.

Super League: Ανεβαίνουν 2 ομάδες και πέφτουν 2 - Μπαράζ τέλος! [vid]

Μια πολύ σημαντική αλλαγή συντελείται τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 1 όσο και στο αντίστοιχο της Super League 2. Διότι μετά και την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, το μπαράζ ανόδου-παραμονής δεν ισχύει πλέον. Δύο ομάδες θα ανεβαίνουν από τη δεύτερη κατηγορία και ισάριθμες θα υποβιβάζονται από την πρώτη.

Μια ημέρα με πολλά θέματα αναφορικά με τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιριστής Ομοσπονδίας επικύρωσε τις σημαντικές αλλαγές στις προκηρύξεις. Στη σχετική ψηφοφορία που έγινε, υπέρ της παραπάνω απόφασης ήταν οι 9 ψήφοι, κατά οι 3, ενώ υπήρξε κι ένα λευκό.

Βέβαια νωρίτερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ είχε ψηφίσει τον απευθείας υποβιβασμό δύο ομάδων από τη μεγάλη κατηγορία. Την άνοδο δύο ομάδων από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά και τη διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στο νικητή του μπαράζ των δύο δεύτερων, των ομίλων της Super League 2, με τον 12o της Super League 1. Κάτι που τελικά δεν πέρασε, από τη στιγμή που αποφασίστηκε η κατάργηση των αναμετρήσεων μπαράζ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr