Ποδόσφαιρο

Ο Στίβεν Μπένετ νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 19:58

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Επαγγελματική Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας για την αλλαγή στην ηγεσία της διαιτησίας.

Ο Στίβεν Μπένετ νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ

Όπως ήταν αναμενόμενο, από σήμερα υπάρχει νέος αρχιδιαιτητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στη σημερινή της συνεδρίαση επικύρωσε με ψήφους 11 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας να ορισθεί πρόεδρος της ΚΕΔ, για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους, ο Στίβεν Μπένετ. Νωρίτερα, η ΕΕΠ έκανε δεκτή με ψήφους 8 υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά την εισήγηση του προέδρου της και προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου, για ορισμό του Μπένετ ως προέδρου της ΚΕΔ.

Ο Στίβεν Μπένετ υπήρξε μέχρι σήμερα ένας εκ των συνεργατών του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Με τον πρώην αρχιδιαιτητής να αποτελεί παρελθόν από την ΚΕΔ. Το θέμα είναι πώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είχε ταχθεί υπέρ της αλλαγής στην ΚΕΔ. Την ίδια στιγμή, όμως, η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 1 είχε εκφράσει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ωστόσο η εισήγηση του Τάκη Μπαλτάκου έγινε αποδεκτή και πλέον μια νέα σελίδα αρχίζει για την ΚΕΔ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr