Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Ισοπαλία με την Γκραφίτσα [vid]

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 22:59

Το φιλικό που έδωσε η ομάδα του Αγρινίου, το βράδυ της Παρασκευής στη Σερβία, έληξε ισόπαλο 0-0.

Παναιτωλικός: Ισοπαλία με την Γκραφίτσα [vid]

Σημάδια βελτίωσης από τα ομάδα του Αγρινίου. Στο νέο φιλικό που έδωσε ο Παναιτωλικός, το βράδυ της Παρασκευής στη Σερβία, μπορεί να μην νίκησε. Το τελικό αποτέλεσμα, 0-0, από μόνο του δεν λέει κάτι. Ωστόσο είναι δεδομένο πώς η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα ματς. Δημιούργησε αρκετές φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ο Ζοάο Πέδρο είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και κλασικές ευκαιρίες με τους Ξενιτίδη και Μπελεβώνη. Όμως, το γεγονός είναι ότι για ένα ακόμα ματς η ομάδα του Αγρινίου δεν κατάφερε να σκοράρει. Κάτι που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό, τόσο στον Αναστασίου όσο και στους ανθρώπους του συλλόγου.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης (59' Κοντογιάννης), Λιάβας (46' Μπακαδήμας), Λάρσον (46' Κορνέλιους), Αναστασόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (59' Λαζαρίδης), Τσιγγάρας (59' Φλόρες), Βαρόνε (59' Μάρτενσον), Ξενιτίδης (59' Ντίας), Μόρσεϊ (46' Μπελεβώνης), Νικολάου (46' Ντουάρτε), Πέδρο (59' Καρέλης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr