Ποδόσφαιρο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνεχίζει στην Κραϊόβα [pic]

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 23:26

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τη ρουμανική ομάδα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνεχίζει στην Κραϊόβα [pic]

Νέα σελίδα στην καριέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο 30χρονος στόπερ μετά από δύο σεζόν στον Ατρόμητο, άνοιξε… πανιά και πάλι για άλλες πολιτείες. Για το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα στη Ρουμανία. Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή, ο διεθνής αμυντικός έδωσε τα… χέρια με την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Επιπλέον, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ρουμανική ομάδα. Πλέον, ο γνωστός σύλλογος έχει πέσει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας της. Όμως, φέτος ο στόχος είναι να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Ποντάροντας, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Η ανακοίνωση της Κραϊόβα

Στην επίσημη ενημέρωση της ρουμανικής ομάδας μέσω των social media της, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ο σύλλογος μας κατάφερε μετά από περίπου ένα μήνα διαπραγματεύσεων, να συμφωνήσει με έναν από τους πιο τιτλοφορημένους παίκτες που έχουν εξελιχθεί ποτέ στην Α' κατηγορία. Ο Παπαδόπουλος, ηλικίας 30 ετών, έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό που περιλαμβάνει 136 παιχνίδια στην Bundesliga με 8 γκολ, σε ομάδες όπως η Schalke 04, Bayer Leverkusen, RB Leipzig και Hamburg SV.

Επίσης, ο Κυριάκος έχει 24 παιχνίδια στην κροατική Premier League με 2 γκολ, με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και 26 παιχνίδια στην ελληνική Super League, με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Ατρομήτου Αθηνών.

Με την εθνική Ελλάδος, ο κεντρικός αμυντικός έχει παίξει 35 παιχνίδια με 4 γκολ. Το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο ρεκόρ του νέου μας πυλώνα στην άμυνα, υπάρχουν πολλά τρόπαια όπως: Δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, ένα κύπελλο Ελλάδας, ένα κύπελλο Γερμανίας και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας. Στην καριέρα του έχουν δοθεί για τις μεταγραφές του 17.500.000 ευρώ, ενώ η υψηλότερη αξία στο ποδοσφαιρικό “χρηματιστήριο” ήταν 18.000.000 ευρώ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr