Ποδόσφαιρο

Serie A: Ο καύσωνας καθυστερεί τη σέντρα [vid]

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 23:55

Ο πρόεδρος της Lega Serie A, Λορέντσο Κασίνι, τόνισε πώς είναι πολύ δύσκολο να εκκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 13 Αυγούστου.

Serie A: Ο καύσωνας καθυστερεί τη σέντρα [vid]

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στην νότια Ευρώπη με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τους καύσωνες, ενδέχεται να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λορέντσο Κασίνι.

Ο πρόεδρος της Lega Serie A μίλησε με θέμα την έναρξη της νέας σεζόν. Έτσι η τοποθέτησή του έχει μεγάλη σημασία: «Η πρώτη ανησυχία μας είναι το κλίμα, γιατί σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες θα είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουμε την σεζόν στις 13 Αυγούστου. Δεν υπάρχει ασφάλεια για τους παίκτες. Σίγουρα μιλάμε για μια περίεργη σεζόν λόγω και της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Στην Ιταλία το κύμα καύσωνα που έχει «χτυπήσει» τη χώρα δεν υποχωρεί σε κανένα σημείο. Την Παρασκευή ένα τρένο εκτροχιάστηκε στη Σπέτσια, στην περιοχή της Λιγουρίας. Διότι οι γραμμές είχαν αλλάξει… θέση λόγω της πολύ έντονης ζέστης. Το μετρό στο Μιλάνο λειτουργούσε με μειωμένες ταχύτητες, αφού έφτασε σε υψηλές θερμοκρασίες. Στην υπαίθρια γραμμή 2, η θερμοκρασία έφτασε τους 60 βαθμούς Κελσίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr