Ποδόσφαιρο

Η Ανόρθωση ανανέωσε με τον Ουάρντα!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 09:09

Η Ανόρθωση ανανέωσε με τον Ουάρντα, που θα παραμείνει κάτοικος Κύπρου για άλλο ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. 

Η Ανόρθωση ανανέωσε με τον Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα την περσινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους, αλλά και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που με τα κατορθώματα του έκανε το κοινό της Ανόρθωσης να τον αγαπήσει. Αφού συνέβαλε στα μέγιστα, αλλά πάνω από όλα βοήθησε με τις εμφανίσεις του να φτάσει σε μεγάλες, αλλά και τεράστιες επιτυχίες.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, άρχιζε με τους ιθύνοντες του συλλόγου, τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση και να παραμείνει πιστός στρατιώτης στην ομάδα της Ανόρθωσης.

Οι άνθρωποι της ομάδας, του κατέθεσαν μία πολύ καλή πρόταση, όμως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν τη δέχτηκε, με αποτέλεσμα να παραμείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όμως αφού ο Ουάρντα δεν έβρισκε ομάδα, οι Κύπριοι επέστρεψαν με πολύ καλύτερη και εντυπωσιακή πρόταση, ώστε να τον κάνουν δικό τους, όπου θα για ένα χρόνο. Έτσι ο ποδοσφαιριστής μετά από πιέσεις δέχτηκε εν τέλι την πρόταση, με αποτέλεσμα να ανανεώσει καινούργιο συμβόλαιο με την Ανόρθωση, που θα είναι για έναν άλλο χρόνο και πιο συγκεκριμένα μέχρι το 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr