Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με φόντο την μεγάλη ανατροπή!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 09:50

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα στην Τούμπα απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας. 

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με φόντο την μεγάλη ανατροπή!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, είναι έτοιμοι να ανέβουν έναν τεράστιο δρόμο. Αφού σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, για τον πολύ κρίσιμο επαναληπτικό, αφού μετά την ήττα με 2-0 στην Βουλγαρία επί της Λέφσκι. Οφείλουν την προσεχή Πέμπτη να κάνουν τεράστια προσπάθεια για να γυρίσουν αυτό το εις βάρος τους αποτέλεσμα, ώστε να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο φινάλε του αγώνα την πρόκριση για τον επόμενο γύρο στο Europa Conference League.

Πάντως ο Ράσβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες του, παρά την ήττα στην Βουλγαρία είναι έτοιμοι και απόλυτα αποφασισμένοι για τη συγκεκριμένη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό. Με αποτέλεσμα να συνεχίζουν το Ευρωπαικό τους ταξίδι στην επόμενη φάση και να μην σταματήσει απρόσμενα η συμμετοχή τους στο Europa Conference League.

Στο τοπίο των τραυματισμών, ο Λύραντζης δεν αγωνίσθηκε καθόλου στο πρώτο αγώνα με τους Βούλγαρους, αφού μάλιστα παρέμεινε εκτός αποστολής, λόγω ενός τραυματισμού που του ταλάνιζε. Έτσι σε αυτές τις προπονήσεις που θα γίνουν, θα μπει και εάν δει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που του ταλάνιζε θα είναι στη διάθεση για αυτό το κρίσιμο αγώνα.

Ενώ για το Αντρέ Βιειρίνια τελευταία στιγμή δεν αγωνίσθηκε με την Λέφσκι Σόφιας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αρχικής ενδεκάδας. Έτσι με την επιστροφή στην Ελλάδα του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.