Ποδόσφαιρο

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μία ανάσα από το Σκαμάκα!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 10:33

Η Γουεστ Χαμ είναι πολύ κοντά στην μεγάλη μεταγραφή του Σκαμάκα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιταλική Σασουόλο. 

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μία ανάσα από το Σκαμάκα!

Ο Σκαμάκα την περσινή σεζόν, ήταν ένας από τους πολύ καλούς αλλά και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Σασουόλο, αφού έκανε την μεγάλη διαφορά. Με αποτέλεσμα να κατάφερε να βοηθήσει το σύλλογο να φτάσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε στο στόχαστρο πολλών μεγάλων Ευρωπαικών ομάδων, όπως ήταν η Παρί Σ.Ζ, που κατέθεσε στο σύλλογο το ποσό των 30.000.000 ευρώ.

Ωστόσο ο Σκαμάρκα είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει την ομάδα του Σασουόλο, όχι όμως για την Παρί Σ.Ζ, αλλά πιο συγκεκριμένα για την Αγγλία και την Γουέστ Χαμ.

Οι διοικούντες της Αγγλικής ομάδας, τον παρακολουθήσαν όταν αγωνιζόταν στην ομάδα του Σασουόλο και είχαν βρει το παίκτη, όπου θα κάνει την μεγάλη διαφορά στην επίθεση, αλλά και θα βοηθήσει με την αποτελεσματικότητα που έχει στο σκοράρισμα.

Έτσι οι Άγγλοι για να προσελκύσουν τον Ιταλικό σύλλογο, κατέθεσαν το ποσό των 36.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των Νεροβέρτι να την δεχτούν. Έτσι ο παίκτης σήμερα Σάββατο είναι στο Λονδίνο για να περάσει από Ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πάντως την περσινή σεζόν, κατάφερε με τη Σασουόλο να συγκεντρώσει 16 γκολ σε 36 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr