Ποδόσφαιρο

Ο Καραλής αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο του Άλματος Επί Κοντώ!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 11:13

Ο Εμανουήλ Καραλής αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο του Άλματος Επί Κοντώ, με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών στο μεγάλο τελικό του διοργάνωσης. 

Ο Καραλής αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο του Άλματος Επί Κοντώ!

Ο Εμανουήλ Καραλής, δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα σήμερα στο Άλμα Επί Κοντώ, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα 5.50. Με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετό, να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής, πλέον μετά από την τρίτη μόλις συμμετοχή του, σε αυτό το μεγάλο ραντεβού με τους κορυφαίους αθλητές από όλο το Κόσμο. Είναι έτοιμος για τον επόμενο στόχο, που είναι το Ευρωπαικό πρωταθλήμα που θα διεξαχθή στο Μόναχο της Γερμανίας.

Οι δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα ήταν οι εξής.

Είχα ένα ατύχημα στο τρίτο άλμα, θα πάω στο γιατρό να δω εάν είναι κάτι ανησυχητικό. Ένιωθα καλά σήμερα, όμως δεν μου βγήκε. Προχωράω και συνεχίζω για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα, όπου θέλω να είμαι έτοιμος και να έχω μία πολύ καλή παρουσία σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr